Wednesday, February 6, 2013

Hamilelik 11. Hafta

Her başlayan hafta yeni bir umut.. Bu haftanın tamda sonunda mutlu haberlerimizi alıyoruz. Yaşadığımız tüm stresi ve heyecanı geride bırakmaya çalışıyoruz. Doktorların buldukları için sevinip havaya uçtukları, beni bir kan tahlilinden diğerine yolladıkları virüs meğer daha öncelerden geçirdiğim ve vücudumun bir köşesinde uslu uslu duran inaktif bir virüsmüş. Meğer bağışıklığım varmış ve bu da bebeğe zarar vermezmiş. Gönül isterdi ki bu haberin üzerine bir şampanya patlatmak ama bütün hafta bebişi o kadar üzdük ki bir de sarhoş etmeyelim diyerekten bunu kuru bir sandviçle kutlyoruz.
Ben hala yemek yemeğe başlamadığım için tek canımın çektiği şey olan Şütte'nin sandviçi. Şütte (Gourmet Garaj isimli bu şarküteri bizim evin hemen yakınında tüm zararlı besinleri, pastaları barındıran bir mekan). Sabah akşam onunla beslenir olmam artık haddini aştı, dün bilmem kaçıncı sandviçimi almadan önce annemi aradım. 'Bu iş olacak gibi değil, ne yumurta ne süt ne yoğurt ne sebze ne meyve.. Çocuk kuru sandviç yemekten gelişmeyecek' dedim. Elden birşey gelmiyor ne yapalım. Mide sadece onu kabul ediyor. Haa birde tatlı. Annneanneme kalsa o teşhisi çoktan koydu. Tatlı yediğine göre oğlan olacak bu diyor. Malum bizim Türk halkına ultrason ne gerek. Bilimsel bir açıklaması var mı bilinmez. Ekşi yiyenlerin kız çocuğu, tatlı yiyenlerin oğlan çocuğu olurmuş derler. 1-2 haftaya teşhiş çıkar ortaya bakalım:)
Artık göbeğimi görenlerin 'Oooo çıkmaya başlamış buu' dedikleri bu hafta da artık bende kendimi hamile gibi hissetmeye başladım. Midem sıkışıyor, gece yatarken huzursuzluklar başladı, gecenin 4'ünde uyanıp uyuyamamalar var birde. Sağa dön sola dön faydasız, içimde tarif edemediğim bir huzursuzluk var. Oysa ben bu uykusuz geceleri son trimesterde bekliyordum. Biraz erken geldiler ama olsun, hoşgeldiler.
Birde bu sabah bebeğimizin ismini 'upgrade' ettik. O artık barbunya değil, bir limon kadarmış boyu.
Bu sebeple artık kendisine 'limooooonnnn' diye sesleniyoruz. Ara sıra el göbeğe kayıyor, ovuşturuyoruz kendisini, öpüyoruz, seviyoruz.
Artık ilk trimesterimizin son haftası olan 12. haftaya girmeye hazırız...
İrem ..

1 comment:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    ReplyDelete